Comandă pentru 5 zile – Obține 10% reduce
Comandați pentru 20 de zile – obțineți o reducere de 20%
Raportul 80/20 - cheia succesului în a slăbi? Raportul 80/20 - cheia succesului în a slăbi?

Raportul 80/20 - cheia succesului în a slăbi?

Raportul 80/20 - cheia succesului în a slăbi?

La capitolul nutriție și moduri sănătoase de a slăbi, oamenii sunt destul de des dezinformați. Totuși, e vorba de sănătatea corpului nostru și de energia pe care el ne-o dă zilnic pentru a reuși să facem tot ceea ce este necesar existenței noastre.

 

Există mai multe ”diete minune”, pe care profesioniștii nu le recomandă sub nicio formă. Noi recomandăm crearea unui stil de viață optim pentru sănătatea ta, potrivit nevoilor tale zilnice și tipului tău de corp.

 

Fiecare organism e unic in felul său și fiecare om va reacționa diferit la o anumită metodă de slăbit(din multele care există). De aceea, punerea în balanță a tuturor aspectelor din viața și corpul tău sunt absolut necesare atunci când îți dorești să devii o versiune mai bună a ta.

 

Noi suntem experți în ceea ce înseamnă o alimentație sănătoasă și ne asigurăm mereu ca toți clienții noștri să aibă raportul caloric necesar obiectivelor lor. Îți vom explica mai multe în cele ce urmează.

 

80% alimentație, 20% sport

O metodă inteligentă de a slăbi, promovată mult de experții americani, este metoda de 80% alimentația și 20% sport. Acest stil de viață este cel mai potrivit pentru oamenii care se confruntă cu problema greutății și au nevoie de un echilibru în viața lor.

 

Experții susțin că un proces sănătos de slăbire este reprezentat de o alimentație într-un deficit caloric optim fiecărei persoane cu mese care să conțină toate resursele de care ai nevoie; în același timp, e nevoie de sport pentru a forma masa musculară și de a-ți întreține forma fizică ideală pentru tine și necesitățile tale.

 

De ce este promovat acest tip de slăbit?

 

Majoritatea susțin că pentru persoanele care nu sunt atât de informate din punct de vedere al nutriției sau pur și simplu nu au interesul necesar să investească constant în formarea corpului, varianta de a-și stabili mesele și de a avea mai multă grijă la ceea ce mânâncă, acumulat cu mișcarea zilnică făcută în forme mai ușoare și plăcute, poate fi secretul oricui de a se menține în forma fizică optimă sănătății.

 

Studiile arată că, de cele mai multe ori, oamenilor le este mai la îndemână să aibă grijă suplimentară la ceea ce mănâncă, în loc să ”tragă tare” la sală la aparate pe care, în cele mai multe cazuri, nu le cunosc.

 

Sportul este, totuși, de nelipsit pentru întreținerea corpului și atunci când vrei cu adevărat să ai grijă de tine și de sănătatea ta.

 

Înfometarea are efect?

Niciodată. Cel puțin, nu pe termen lung.

 

Nu credem că te ajută să nu mănânci o săptămână ca să arăți cu abdomen super plat într-o rochie sau cămașă și în final să nu ai pic de energie să te bucuri de acel eveniment pentru care te-ai pregătit.

 

Cu atât mai mult că după câteva zile vei începe să pui dublu înapoi ceea ce ai dat abținându-te să mănânci și alegând să stai ca o legumă, nereușind să faci ceva eficient fără energie.

 

În acel 80% de alimentație se includ mese în care poți mânca orice dorești și poftești, dar cu o atenție suplimentară la numărul de calorii și grăsimile, carbohidrații și zaharurile consumate (care, în ciuda miturilor, nu sunt deloc de speriat, doar ai nevoie să le știi consuma în cantități optime).

 

Cum poți îndeplini acel 20% de sport?

  • aleargă 30 minute zilnic
  • mergi pe jos măcar 40 minute zilnic
  • fă antrenamente de tip cardio
  • mergi la sală și găsește exercițiile potrivite pentru tine
  • dansează - un cardio excelent și plăcut
  • fă 30 de minute de exerciții acasă - găsești pe YouTube din plin

 

Cum poți avea grijă de alimentație?

Aici suntem noi să te ajutăm în mod direct. Avem o gamă variată de meniuri prin care să îți iei tot raportul caloric necesar obiectivului tău pe termen lung. 

Pregătim zilnic mesele clienților noștri cu mult drag și pasiune, având grijă la fiecare gram și condiment pus în preparatele finale care te vor face să iubești stilul de viață sănătos!

 

E mult mai ușor decât crezi să ai grijă de tine și de sănătatea ta, ai nevoie doar de puțină ambiție și mult entuziasm pentru tine și corpul care face atât de multe, zilnic, ca tu să îți poți îndeplini fiecare vis.

 

Poate fi simplu să-ți oferi grija și atenția necesară, doar ia-ți energia necesară pentru a o face!

 

Indiferent ce metode de întreținere alegi, ori chiar dacă îți găsești propriul stil de viață care vezi că funcționează bine pentru organismul tău(chiar recomandat), noi suntem aici să te ajutăm!

 

Contactează-ne acum pentru a găsi soluția ideală pentru obiectivele și dorințele tale.

 

11/05/2022